You are currently viewing יום השקילה

יום השקילה

יום השקילה

אז חג המולד הסתיים רשמית, וכך גם ערב השנה החדשה ויום השנה החדשה. ישנתם כל הנגאובר שאולי היה לכם, נרגעתם, ועכשיו אתם מוכנים להתמודד עם השנה החדשה שלפניכם וכל האתגרים וההזדמנויות שהיא תביא.

למרבה הצער, בשל כמות האוכל והשתייה הנצרכת בתקופת החגים, רוב הסיכויים שעליתם מעט במשקל במהלך החגים, אז יום השקילה הוא זמן מצוין להגדיר את היעד הראשון שלכם לשנה החדשה: להתחיל לאכול טוב יותר. ולהתאמן באופן סדיר יותר, כך שתוכל לא רק להוריד את המשקל אלא לשפר את הבריאות הכללית שלך. אחרי הכל, מה יכול להיות חשוב יותר מהבריאות שלך?

יום השקילה

זמנים טובים

אנחנו אומרים, משקל זה רק מספר…

קצת היסטוריה

סביר שיום השקילה קיים כל עוד ההרגל של אכילת יתר במהלך החגים קיים – בקיצור, זמן רב מאוד. סעודת חג המולד המסורתית המוכרת לנו כיום, המורכבת מבשר הודו צלוי או סוג אחר של בשר צלוי, תפוחי אדמה ועוגת חג המולד מתוארכת לאנגליה של ימי הביניים.

המלך הנרי השמיני היה המלך הבריטי הראשון שידוע כי אכל הודו צלוי לארוחת חג המולד, והמסורת התפשטה במהירות מאז ואילך. המשורר והאיכר האנגלי תומס טוסר ציין שעד 1573, תרנגול הודו צלוי היה מרכיב עיקרי בחג המולד.

מאז, מנות החג הפכו לעשירות ושופעות יותר ויותר, וכמות הקלוריות מאנשים שומן וסוכר נוטים לצרוך בתקופה זו עברה מהגג. יום השקילה נוצר כדרך להניע אנשים לתקן את הנזק שנגרם בתקופה זו, ומה יכול להיות יותר מוטיבציה מאשר האומץ לעמוד על משקל ולהתמודד עם המציאות?

כתיבת תגובה

יום השקילה

יום השקילה

אז חג המולד הסתיים רשמית, וכך גם ערב השנה החדשה ויום השנה החדשה. ישנתם כל הנגאובר שאולי היה לכם, נרגעתם, ועכשיו אתם מוכנים להתמודד עם השנה החדשה שלפניכם וכל האתגרים וההזדמנויות שהיא תביא.

למרבה הצער, בשל כמות האוכל והשתייה הנצרכת בתקופת החגים, רוב הסיכויים שעליתם מעט במשקל במהלך החגים, אז יום השקילה הוא זמן מצוין להגדיר את היעד הראשון שלכם לשנה החדשה: להתחיל לאכול טוב יותר. ולהתאמן באופן סדיר יותר, כך שתוכל לא רק להוריד את המשקל אלא לשפר את הבריאות הכללית שלך. אחרי הכל, מה יכול להיות חשוב יותר מהבריאות שלך?

זמנים טובים

אנחנו אומרים, משקל זה רק מספר…

קצת היסטוריה

סביר שיום השקילה קיים כל עוד ההרגל של אכילת יתר במהלך החגים קיים – בקיצור, זמן רב מאוד. סעודת חג המולד המסורתית המוכרת לנו כיום, המורכבת מבשר הודו צלוי או סוג אחר של בשר צלוי, תפוחי אדמה ועוגת חג המולד מתוארכת לאנגליה של ימי הביניים.

המלך הנרי השמיני היה המלך הבריטי הראשון שידוע כי אכל הודו צלוי לארוחת חג המולד, והמסורת התפשטה במהירות מאז ואילך. המשורר והאיכר האנגלי תומס טוסר ציין שעד 1573, תרנגול הודו צלוי היה מרכיב עיקרי בחג המולד.

מאז, מנות החג הפכו לעשירות ושופעות יותר ויותר, וכמות הקלוריות מאנשים שומן וסוכר נוטים לצרוך בתקופה זו עברה מהגג. יום השקילה נוצר כדרך להניע אנשים לתקן את הנזק שנגרם בתקופה זו, ומה יכול להיות יותר מוטיבציה מאשר האומץ לעמוד על משקל ולהתמודד עם המציאות?