יום הדובדבן מצופה השוקולד
למקרה שלא התפנקתם מספיק בתקופות החגיגיות והשנה החדשה, יום הדובדבן מכוסה שוקולד הוא תירוץ לפרוץ עוד קופסה של ליקרים דובדבנים ולחפור ישר פנימה!
הרעיון מאחורי דובדבנים מצופים בשוקולד הוא פשוט להפליא: שוקולד הוא טעים. כך גם הדובדבנים. אז יום אחד מישהו אמר, "למה לא לשלב את השניים ולעשות משהו אפילו טוב יותר?" והדובדבן המצופה בשוקולד נולד!
זמנים טובים
השביע את השן המתוקה שלך עם קונדיטוריה דביקה ופירותית או הפוך את המתכון הקלאסי לעוד יותר פינוק על ידי הוספת תוספות כגון מרציפן.
קצת היסטוריה
דובדבנים מכוסים בשוקולד הוצגו לעולם על ידי חברת Cella's Confections בניו יורק בשנת 1929 והיו ללהיט מיידי, והפכו במהירות למפורסמים ברחבי העולם. שנים מאוחר יותר, ב-1985, נקנתה הקונפקציות של צ'לה ממשפחת מסריק על ידי טוטסי רול, אם כי המשפחה היא עדיין חלק מהבעלים של המוצר. היום, כמעט 90 שנה אחרי שהם נוצרו בפעם הראשונה, הדובדבנים המצופים בשוקולד של צ'לה מפורסמים בכל העולם בזכות המרכז הנוזלי שלהם וטעמם הדביק במיוחד.